home nieuws reuen nakomelingen  links contact

© Freelake labradors                                                                                                               last update 03-07-2022

Mail: info@freelake.nl?subject=Info home

Freelake

Labradors

Nieuws

25 juni 2022

Storm hebben we vandaag moeten in laten slapen. Vanwege zijn snel achteruitgaande gezondheid moesten we deze moeilijke beslissing nemen.Wij zullen je nooit vergeten, je zit voor altijd in ons hart !

17 juni 2021

De pups  van Sun en Senna zijn geboren.

Kijk voor meer info bij nakomelingen Sun en Senna

11 maart 2021

Vandaag met Sun voor het ECVO/oogspiegelen naar Vorden geweest, alles ok ! Kijk voor meer info bij Sun.

23 juni 2020

Sun is opgenomen in het dekreuenbestand van Belgisch Centrum voor Geleidehonden V.Z.W. Vandaag hebben we bericht gekregen dat Sun met vlag en wimpel door het orthopedisch onderzoek is gekomen ! Zo was de PennHIP waarde van 0,29 en wees de CT-scan van de heupen uit dat de heupkommen mooi diep zijn, een perfecte combinatie ! Ook de elleboog CT-scan was helemaal goed.

Kijk voor meer info bij Sun.

19 februari 2019

Vandaag met Sun voor het ECVO/oogspiegelen naar Vorden geweest, alles ok ! Kijk voor meer info bij Sun.

10 september 2017

De pups  van Sun en Tiffany zijn geboren.

3 juli 2017

De pups van Sun en Romy zijn geboren.

6 juni 2017

De pups van Sun en Pomme zijn geboren.

16 februari 2017

Vandaag met Sun voor het ECVO/oogspiegelen naar Drachten geweest, alles ok ! Kijk voor meer info bij Sun.

16 oktober 2016

Op de Bundessieger te Dortmund heeft Sun vandaag een keurige 2U RCAC gehaald in de tussenklas. Kijk voor meer info bij shows.

18 september 2016

Op de KampioensClubMatch van de LKN te Epe is Sun vandaag 3U geworden in de tussenklas. Ook is Sun deze dag gehuldigd als Nederlands Jeugd Kampioen. Kijk voor meer info bij shows.

23 en 24 juli 2016

Schitterend show-weekend in Hongarije en Roemenie !!!

Met de resultaten daar behaald mag Sun zich nu Hongaars en Roemeens kampioen noemen !!!! Kijk voor meer info bij shows en Sun.

7 juli 2016

Ter aanvulling op de DNA testresultaten van 17 juni 2016 hebben we vandaag de uitslagen voor SD2, Narcolepsy, Myopathy (CNM) en SCID2 binnen gekregen : allen normal/clear ! Kijk voor meer info bij Sun.

17 juni 2016

Van Sun hebben we vandaag de DNA testresultaten voor EIC, HNPK en DM binnen gekregen : allen normal/clear ! Kijk voor meer info bij Sun.

29 mei 2016

Tijdens de KampioensClubMatch van de NLV te Bennekom is Sun vandaag 1U geworden in de jeugdklas met 22 inschrijvingen.

Tevens is Sun deze dag gehuldigd als Nederlands Jeugd Kampioen.

Wij zijn enorm trots op onze Sun met wat hij nu al bereikt heeft op de shows en ook met zijn karakter zijn we heel erg blij. Kijk voor meer info bij shows.

27 januari 2016

Vandaag fantastisch nieuws van de Raad van Beheer ontvangen, Sun zijn gezondheidsuitslagen kunnen niet beter: HD-A met Norbergwaarde 40 en ED vrij !

Hierdoor is Sun geschikt bevonden als dekreu. Kijk voor meer info bij Sun.

7 november 2015

Op de Dogshow Bleiswijk te Hazerswoude-Dorp haalt Sun voor de derde keer op rij een 1U JCAC in de jeugdklas, dit betekent dat hij nu op een leeftijd van 11 maanden Nederlands Jeugd Kampioen is !!!! Kijk voor meer info bij shows.

4 oktober 2015

Op de Hanzeshow te Zwolle haalt Sun weer een 1U JCAC in de jeugdklas ! Kijk voor meer info bij shows.

3 oktober 2015

Op de IJsselshow Zwolle haalt Sun een 1U JCAC in de jeugdklas op de leeftijd van juist 10 maanden ! Kijk voor meer info bij shows.

9 september 2015

Vandaag doet Sun het erg goed op de KCM van de LKN in Epe, hij behaalt een 4U in de jeugdklas en dat op de leeftijd van net 9 maanden ! Kijk voor meer info bij shows.

31 mei 2015

In Bennekom vandaag het show-debuut van Sun, hij luistert dit op met een VB in de babyklas en een keurig keurrapport. Kijk voor meer info bij shows.