home nieuws reuen nakomelingen  links contact

© Freelake labradors                                                                                                               last update 03-07-2022

Mail: info@freelake.nl?subject=Info home

Freelake

Labradors

Alisia Beack’s Bon-Bon Pure (Storm)


Geboren : 22-10-2007 - 25-6-2022

NHSB : 2677102

Heupen : HD-A , Norbergwaarde 40

Ellebogen : Vrij 0-0

Ogen : Vrij (08-03-2014)

OptiGen prcd-PRA : normal

VetGen : bbEE (bruin, draagt geen geel)

Show : Meermalen U met Jeugd-CAC


stamboom  shows

Tijdens onze zorgvuldige zoektocht naar een pup kwamen we terecht bij Aart en Alie ter Beek van Alisia Beack's. Uit het nest van Banners Lubberline Chock x Alisia Beack's Princess of Darkness kwamen 9 bruine pups : 6 teefjes en 3 reutjes. Een van de reutjes (Alisia Beack's Bon-Bon Pure) werd onze Storm.

We hebben met Storm jachttraining gedaan. Op de Kampioens Club Match 2008 hebben we Storm voor het eerst uitgebracht op een show en van  de 34 uitgebrachte honden in de puppyklasse werd Storm 7e VeelBelovend. Hierdoor kregen we de smaak te pakken en gingen we met Storm naar ringtraining. De shows waar we vervolgens aan deelnamen haalden we meerdere malen Uitmuntende showresultaten met onder andere een 1U (Jeugd-CAC) op de Paasshow in Leeuwarden en een 4U op de Winnershow. Inmiddels is Storm vader van meerdere nestjes, met gezonde honden en een lief karakter, ook zijn enkele nakomelingen op shows uitgebracht met daarbij een U als resultaat.